Dekoráció

A Casa Budapest Flower az NDustrialStudios berendezésében a kezdetektől aktívan van jelen. Egyedi tárgyaink nagy részét a 3. emeleten és itt az 1. emeleti rendezvénytérben is nekik köszönhetjük. Casa Budapest Flower2010-ben nyitotta meg első üzletét Budapesten, Újlipótváros szívében. Azóta a város virágkötészetének meghatározó szereplője.

Rozsondai Attila tulajdonos egyedi stílusérzékkel teremt természetes, letisztult, virágdekorációkat. Virágcsokrok, esküvők, céges rendezvények, hotelek, éttermek, enteriőrök virágdekorációjának megalkotásánál ugyanazzal a szakmai alázattal és lelkesedéssel dolgozik, egy cél érdekében:

Megalkotni valamit, ahol az egész sokkal több, mint a részek összessége. A kész kompozíció mindig harmonikus egységet alkot a térrel, a virágok természetes karakterét tiszteletben tartva, inspirációt merítve a formák, textúrák, színek végtelenjéből. A Casa Budapest Flower több egyszerű virágüzletnél: különleges lakberendezési tárgyak, kiegészítők, növények és virágok egy hozzáértő, kreatív csapat kezében.


Céges referencialista:

Kinnarps Hungary Kft.

Immofinanz Services Hungary Kft

Cpi Hotels Hungary Kft.

Localtime Budapest Kft.

Cinema City Magyarország

Robinson Étterem

Vendetta Pasta e Basta

Kiosk Budapest

Babel Budapest

Beefbar Budapest

St Andrea Restaurant

St Andrea Wine & Skybar

KHAN Asian Food & Bar

Sáo food & bar

Chez Dodo Artisan Macarons & Cafe

Kert Bisztró

HEAVEN Budapest

Silka Fashion

Kucsera Hajszalon

My Green Cup

Babka Budapest

Törökméz Brunch Étterem

Marangona

Hisztéria cukrászdák

Criterion cégcsoport

NDustrialStudios

Mautner Zsófia -Chili és vanília